úterý 24. ledna 2012

Revoluční projekt----text cash network

Rádi bychom Vám představili společnost TCN. Firma TCN přichází na trh s revoluční myšlenkou - tzv. mobilní kupónová kampaň! Co to znamená? Společnosti a obchodníci se neustále předhánějí v získávání zákazníků. Nabízejí různé akce a slevy, jen aby měli více klientů než jiní. Zasílání slevových poukázek poštou? Tsss! To je minulost! Žijeme v 21. století, moderní doba si žádá moderní způsoby komunikace! Podle odhadů odoborníků do roku 2013 na obchodní trh vtrhne žhavá novinka - mobilní kupónová kampaň! Lidé tedy budou dostávat slevové kupóny, vouchery a různé akční nabídky formou sms na mobilní telefon! Tato sms bude zároveň obsahovat číselný kód zboží a Vy tedy pak v obchodě u poklady jen otevřete sms a prodavačka sejme tento kód, čímž se Vám načte Vaše sleva! To vše nás čeká! TCN ale předběhl dobu a již nyní je zde!

V čem tedy spočívá má práce???
1. Vaším úkolem bude denně zadávat firmě reklamu - Zabere Vám to 2 min denně, protože firma má pro vás připravené ve Vaší kanceláři. Vy se tedy jen přihlásíte, vyberete si text inzerátu z několika nabízených, vyberete si na jaký inzertní server z desítek nabízených ho chcete vložit, vložíte, uložíte a to je vše. Velice snadné. Navíc pro vás máme k dispozici video návod v češtině!!!

2. Souhlasíte se zasíláním reklamnách emailů/sms - Nebojte se přeplněné schránky a spamování. Vy si opět vše jednoduše zadáte ve Vaší kanceláři. Tedy vyberete si kolik jich chcete denně dostávat - máte na výběr 1 - 5 emailů denně. Dále si vyberete z jaké oblasti - Cestování, PC, Sport, Jídlo, atd. Dále si vyberete v jakou hodinu a v jaké dny. To je vše.


3. Můžete se o tuto příležitost podělit s ostatními - protože komu by se dnes nehodila nějaká ta koruna navíc, že? Navíc bez poplatků! Doporučte tento výdělek dalším lidem, zaregistrujte je pod sebe a získejte za ně pasivní příjem!

Ptáte se kolik Vás to všechno bude stát?
Jaký je vstupní poplatek? Odpověď je 0Kč! Členství je a bude zdarma. Provize jsou vypláceny jednou za měsíc. Navíc, nebojte se, že na to budete sami. Máme pro Vás připraveno spoustu návodů a videí, máme skupinu na Facebooku, kde si radíme pomáháme.


Pokud Vás má nabídka zaujala, můžete se zcela ZDARMA zaregistrovat přes tento odkaz: http://soundr.TextCashNetwork.com

Tady posílám video návod, jak vyplnit registraci: http://www.youtube.com/watch?v=4oYgXsorJuU

Když by Vás cokoliv zajímalo, neváhejte se na mě obrátit. Budu se těšit na naší spolupráci. Pěkný den.

1 komentář:

  1. Dovolte mi, abych vám představil LE-MERIDIAN FUNDING SERVICES. Jsme přímo do čistého úvěru a financování projektů z hlediska investic. Poskytujeme finanční řešení soukromým / společnostem hledajícím přístup k finančním prostředkům na kapitálových trzích, tj. Ropu a zemní plyn, nemovitosti, obnovitelné zdroje energie, léčiva, zdravotnictví, dopravu, stavebnictví, hotely a atd. Můžeme financovat až 900 000 000 000 dolarů ( Devět set milionů dolarů) v jakémkoli regionu světa, pokud bude na projektech zaručena návratnost investic ve výši 1,9%.
    Le-Meridian financování.
    Email Kontakt .... lnfo@lemeridianfds.com
    Whatapps ... + 19893943740

    OdpovědětVymazat